mysig torsdag i stan :)

2010-10-28 @ 20:49:29

Natten till idag sov ja hos zara, vi va helt ensama så vi myste lite framför en skräckfilm och tjockade oss tihii som vanligt ^^ Sen på kvällen höll vi på att skrämma upp varandra 24/7 o sen när vi inte va rädda längre så ringde älskligen och självklart va han tvungen att göra oss livrädda -.-'' trodde ja skulle dö!! va så jävla rädd asså (a) men de ordnade sig o vi somnade tillslut.
Så idag va de ju skola såklart, ja drog hem för ja fick tiiep migrän :( jätte jobbigt.
Men senare på dan ungefär runt halv 4 så drog ja o zara in till stan och hämtade biljetterna och så hade vi bestämt att vi skulle äta på ''kaknäs'' oxå, de va väldigt mysigt o dom hade väldigt god mat och vi ska ju inte ens snacka om utsikten över hela sthm, så där kmr vi nog äta fler ggr :)
Sen drog vi hem så ja kom hen för tiiep ett tag sen. Ska snart plugga lite tror jag, orkar inte ha massa att göra på lovet för då ska ja bara chilla runt o ha kul :D
Imorgon blire lite shopping me zara, ska köpa lite nytt smink o hon ska köpa ngt tills på lördag :) och sen när vi kmr hem så ska vi fixa lite manikyr i lite saker, på kvällen blir de filmkväll hemma elr så drar vi till trappan, men vi får se hur vi gör :)

tänkte avsluta me lite bilder :)

zara idag i kaknäs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!